dissabte, 6 d’octubre del 2012


REUNIÓ AMB L´Excm. Sr. ALCALDE


El passat Dilluns (01/10/2012), l¨A.A.V.V de la Girada, juntament amb una representació dels veïns de la capçalera de la Rambla de la Girada i de la zona dels "camins de Ferro" ens vem reunir amb L' Excm. Sr.  Regull i els regidors de Seguretat i Urbanisme. per explicar la problemàtica actual dels sorolls de les terrasses, produïts per la forma incívica de portar aquests negocis

És d'agrair que L'Alcaldia ens hagi rebut, no així  les mesures acordades.

No es va acordar cap tipus de mesura concreta, ni cautelar ni preventiva, per  solucionar el problema per part de L'Ajuntament, únicament,el compromís d'adreçar-nos a una altre reunió, i per tant quels veïns continuem patint aquest problema..

En aquesta reunió es van fer servir tècniques de negociació per no arribar a acords, com per exemple, la del "compadreo", ...us entenc perfectament, jo també he patit problemes de soroll,...no us preocupeu que ho arreglarem,etc...(estem en campanya electoral) i l'altra tècnica va ser la de la "conversa de mercat", es a dir, sense torn de paraula, converses creuades, etc...., que impedeixen aprofundir i per tant arribar a cap acord.

A més a més, si tenim en compte que un regidor va estar una bona estona "jugant" i fent sorolls amb el mòbil, ens fa dubtar seriosament de l'esperit d'aquesta reunió.

Fins a la data continuem igual i no s'ha pres cap mesura per  solucionar el problema.

Nosaltres i els nostres fills volem dormir!!.