divendres, 12 d’octubre del 2012

El PERQUÈ DE TOT PLEGAT.


Portem més de dos anys patint l´incivisme  d'alguns locals (que són minoria), i que fan incompatible la forma de dur els seus negocis amb la vida familiar.

Aquests locals fan servir l'incompliment de la Normativa per lucrar-se, provocant molèsties als veïns i fent competència deslleial cap els altres locals que compleixen la Normativa.

Hem patit durant tot l'estiu l'incompliment d'horaris per part d'aquests locals, tancant entre una i dues hores més tard de lo que tocava, es a dir, els laborables tancaven a partir de les 01:30 i els caps de setmana a partir de les 02:30, i això dia rere dia, acabant amb la nostre paciència.

Tenim un Ajuntament, que tot tenint completament identificats aquests locals, no assumeix la seva responsabilitat i es incapaç de fer  complir la Normativa, com va passar el passat  Diumenge.

La Policia es dedica dia rere dia, a denunciar de forma reiterativa a aquests locals, convertint-los en reincidents, però, sense realitzar accions per por als aldarulls que es puguin generar.

Els veïns portem dos anys fent servir el  diàleg amb aquest locals per intentar solucionar aquest problema de forma fàcil i pacifica, sense cap resultat fins a la data.

També hem intentat arreglar-ho mitjançant els mecanismes democràtics que posa l'Ajuntament al servei dels ciutadans (i que haurien de ser suficients ), com la generació d'instàncies, servei de Mediació i Sindic de Greuges, sense cap resultat també, fins a la data.

Aquest enuig, juntament i sota  el precepte de la llibertat d'expressió, ha fet que sorgissin de forma espontània per part dels veïns  les pancartes.

Aquests locals incívics estan donant una imatge dolenta del barri, que no es mereix i no és la correcta, perjudicant a tots els veïns i negocis que compleixen la normativa d'una forma modèlica i que són la majoria.


Amb aquests locals incívics tots hi perdem.